ΚΑΡΑΛΗΣ:Συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» στο ΔΑΚ Τρίπολης!

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» (Σάββατο, 05/05), πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Μαΐου στο ΔΑΚ Τρίπολης η συνέντευξη Τύπου στην οποία έγινε αναφορά στη φετινή διοργάνωση.

Παρουσία στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο θεματικός Αντιπεριφειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας, καθώς επίσης και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος. Φυσικά παρουσία έδωσε και ο οραματιστής αυτών των αγώνων αλλά και η «ψυχή» αυτού του Φεστιβάλ Ρίψεων που έχει πάρει και το όνομά του, Μανώλης Μανωλόπουλος.

Στη συγκεκριμένα συνέντευξη Τύπου οι ομιλούντες αναφέρθηκαν στη φετινή διοργάνωση και στο γεγονός ότι το Σάββατο θα δώσουν παρουσία αρκετοί μεγάλοι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από το χώρο των ρίψεων. Μια διοργάνωση η οποία όπως τονίστηκε δίνει μεγάλο κίνητρο συμμετοχής και εξασφάλισης σημαντικών επιδόσεων αφού οι αγώνες αυτοί αποτελούν κριτήριο πρόκρισης σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν το προσεχές Καλοκαίρι.

Ο κ. Ρουμελιώτης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των αγώνων και τόνισε ότι με δική του πρωτοβουλία και στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα γίνει προσπάθεια αυτοί οι αγώνες να γίνουν διεθνείς. Από την πλευρά του ο κ. Καραλής αναφέρθηκε στη διοργάνωση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι έχουν εγκριθεί τα 515.000 ευρώ για την αντικατάσταση του ταρτάν στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο κ. Βινατσέλας αναφέρθηκε στους αγώνες και στο γεγονός ότι παράλληλα διοργανώνονται κάποια αγωνίσματα και μικρές ηλικίες, δίνοντας μεγάλη έμφαση και στις υποδομές του αθλήματος.. Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε τα επόμενα χρόνια να υλοποιηθεί η αναβάθμισή τους.