Καραλής: Έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) στα εντευκτήρια του ΚΑΠΗ, στην πλατεία Βαλτετσίου!

Στην επιτυχημένη εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 250 άτομα, μέλη αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής της πόλης μας.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης, κ. Θεόδωρος Καραλής, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε και η χορωδία του ΚΑΠΗ.
Ο κ. Καραλής εκτός από τις ευχές στους παρευρισκόμενους, ανακοίνωσε και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ Τρίπολης.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Θεόδωρος Καραλής, οι βουλευτές Γιώργος Παπαηλιού και Κώστας Βλάσης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι και μέλη του ΚΑΠΗ.
Ο κ. Καραλής ευχαρίστησε τον γιατρό του ΚΑΠΗ κ. Πίπη και ανακοίνωσε οχτώ εκδηλώσεις για το 2018, με πρώτη εκδήλωση την Τσικνοπέμπτη, πίσω από τον Προφήτη Ηλία. Θα ακολουθήσει εκδήλωση με τον αποκριάτικο χορό του ΚΑΠΗ, ενώ στα τέλη Μαρτίου θα γίνει επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου. Στα τέλη Μαΐου θα γίνει η εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία και η ετήσια τριήμερη εκδρομή θα γίνει στα τέλη Ιουνίου, στο Αιγαίο και ζήτησε τη βοήθεια του Δημάρχου! Στις 16 Αυγούστου θα γίνουν οι διακοπές στο Παράλιο Άστρος. Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα πάει δωρεάν στην τριήμερη εκδρομή!
Με τη σειρά του ο Δήμαρχος κ. Παυλής ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και τόνισε ότι «αυτό που γίνεται φέτος εδώ, δεν έχει ξαναγίνει, να είμαστε τόσο πολλοί. Μπαίνουμε σε σκέψη, κάποια στιγμή ο Δήμος Τρίπολης να χρηματοδοτήσει για να αποκτήσει το ΚΑΠΗ τη δική του στέγη! Αυτά δεν τα κάνει ο Δήμαρχος, αλλά όλο το δημοτικό συμβούλιο και θα ζητήσω κάποια στιγμή από το συμβούλιο για να φτιάξουμε αυτή τη δομή. Η τρίτη ηλικία είναι πολύ σημαντικός παράγων στην καθημερινότητά μας».
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού τόνισε ότι η τρίτη ηλικία συμβάλει στη διατήρηση της συνοχής της Ελληνικής κοινωνίας.
Ο βουλευτής ΝΔ Κώστας Βλάσης είπε ότι χαίρεται που βρίσκεται στη γιορτή αυτή, διότι «η αλήθεια είναι ότι εμείς παίρνουμε δύναμη από εσάς διότι στο πρόσωπό σας βλέπουμε τον παππού, τη γιαγιά, την μητέρα, τον πατέρα»

.