Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, το απόγευμα του Σαββάτου (19/1) στα εντευκτήρια του ΚΑΠΗ, στην πλατεία Βαλτετσίου!
Στην επιτυχημένη εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 250 άτομα, μέλη αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής της πόλης μας. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε και η χορωδία του ΚΑΠΗ. Ο Θεόδωρος Καραλής εκτός από τις ευχές στους παρευρισκόμενους, ανακοίνωσε και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ Τρίπολης. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Θεόδωρος Καραλής, ο Βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι και μέλη του ΚΑΠΗ.

+10
Σχόλια
Γράψτε ένα σχόλιο…
 
Γράψτε ένα σχόλιο…
 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, 6 Ιανουαρίου ο εορτασμός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό προφήτη Ηλία στην Τρίπολη, με λιτανεία και την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.
Όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λειτουργία του Καθαγιασμού, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής της πόλης και πλήθος κόσμου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ηλίας Τότσης, κουστούμι
Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θεόδωρος Καραλής
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Nikolas Giannakopoulos, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θεόδωρος Καραλής, άτομα στέκονται και κουστούμι
+2
Σχόλια
Γράψτε ένα σχόλιο…
 

Ευχές για τη νέα χρόνια το 2019 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δημαρχείο Τρίπολης, Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και Χορωδία Τρίπολης!
Χρόνια Πολλά και Καλά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Θεόδωρος Καραλής, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ και Βαγγέλης Γιαννακούρας, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θεόδωρος Καραλής, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι
Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Θεόδωρος Καραλής, στέκεται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται
+8
Σχόλια
Γράψτε ένα σχόλιο…