Ξεκινάνε οι εργασίες αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου της Τρίπολης (video)

Το πρωί της Παρασκευής (19/03) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλία Κούρος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας «Λάκων ΕΠΕ», κ. Παναγιώτης Μιχαλίτσης.

Μια παρουσία η οποία σηματοδοτεί την άμεση έναρξη των έργων της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς ο ανάδοχος παραλαμβάνει τις εγκαταστάσεις για να ξεκινήσεις τις εργασίες.

Ο κ. Κούρος αναφέρθηκε στη σημασία του εν λόγω έργο, ενώ παράλληλα φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη στα τοπικά σωματεία, τους αθλητές και υποψήφιους Πανελληνίων εξετάσεων για την ταλαιπωρία που έχει προκαλέσει η αναστολή λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου λόγω των έργων που θα διεξαχθούν τους επόμενους μήνες.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα καταστήσει το κολυμβητήριο μεταξύ άλλων πόλο έλξης για αθλητικές δραστηριότητες μεγάλου βεληνεκούς αλλά, κυρίως, θ’ αποδοθεί σε απόλυτα λειτουργική κατάσταση στους δημότες μέσα σε ένα χρόνο από σήμερα.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλίτσης γνωστοποίησε την άμεση εγκατάσταση στο κλειστό κολυμβητήριο όπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Τονίστηκε επίσης ότι θα εντοπιστούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι παρεμβάσεις μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Το κόστος του έργου θα φθάσει το 1.700.000 ευρώ και χρηματοδοτείται μέσω σχετικών προγραμμάτων.