Συλλυπητήριο μήνυμα του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης για τον αδόκητο χαμό του Πρωτοπρεσβύτερου Αλεξάνδρου Παπαδόπουλου

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης αποχαιρετά ένα αγαπητό και αξιοσέβαστο πρόσωπο της πόλης, τον εφημέριο του Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία π. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο. Υπήρξε επιφανής ιερέας της ενορίας στην οποία ανήκει το Πνευματικό Κέντρο και τα γραφεία Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης, με θεάρεστο έργο, γι΄ αυτό και έχαιρε μεγάλης αγάπης και εκτίμησης από την τοπική κοινωνία. 

Η Εξόδιος Ακολουθία του σεβάσμιου π. Αλεξάνδρου, του “δικού μας παπα-Αλέκου” θα τελεστεί αύριο Σάββατο 10-07-2021 στον Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία στις 17:00, όπου επί σειρά ετών υπηρέτησε με σεμνότητα και κοινωνική ευαισθησία.

Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για την αδόκητη απώλειά του. Καλή Δύναμη και Καλή Υπομονή για το βαρύτατο πένθος και στην καλή συνάδελφο του Ν.Π.Δ.Δ. Ελένη Παπαδοπούλου, θυγατέρα του π. Αλεξάνδρου.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. η Αν/τρια Δ/ντρια και όλοι οι εργαζόμενοι του Ν.Π.Δ.Δ. εύχονται στον π. Αλέξανδρο Καλό Παράδεισο …

Στη διαδρομή προς την τελευταία του κατοικία, με σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. θα τον συνοδέψει η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, τιμής ένεκεν για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ενορία μας.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης
Κούρος Ηλίας