ΝΠΔΔ Δήμου Τριπολής: Παρουσίαση της χρήσης απινιδωτή στις ομάδες της Τρίπολης


Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης, θα προχωρήσουν στην παρουσίαση της χρήσης απινιδωτή στις ομάδες Μπάσκετ της Τρίπολης.

(Γ.Ε.Α. ΑΜΙΛΛΑ 2000, Σ.Δ.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Σ.Ε.Φ.Α. Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ και Α.Σ. ΠΑΝΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ), αλλά και όσους έχουν ενεργό ρόλο σ΄ έναν αγώνα (Διαιτητές, Κριτές, Ιατροί αγώνων) και τις ομάδες που δραστηριοποιούνται στο ΔΑΚ Τριπολης ΑΣΠΕΤ Τριπολης (volley), ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (Στίβο), ΑΕΚ Τρίπολης (τένις) τη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, στις 5 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης.


Τη παρουσίαση λειτουργίας του απινιδωτή, θα κάνει ο Δήμαρχος Τρίπολης και Ιατρός – καρδιολόγος στο επάγγελμα, κ. Κώστας Τζιούμης.


Επειδή τα θέματα υγείας είναι τα σημαντικότερα όλων, θα παρακαλούσαμε όλους όσους ασχολούνται με τις ομάδες Μπάσκετ, να δείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και να δώσουν το παρόν την Τετάρτη, στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νοσήσεις ή rapid test 48 ωρών.