Ο Ηλίας Κούρος μιλά για την αναβάθμιση του φωτισμού στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης

Συνέντευξη στο Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης κ Ηλίας Κούρος για την αναβάθμιση του φωτισμού στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης

Σε μια ουσιαστική παρέμβαση προχώρησε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκε ηλεκτρολογικές εργασίες με τις οποίες πραγματοποιήθηκε στην οροφή του κλειστού γυμναστηρίου η τοποθέτηση των νέων φωτιστικών σωμάτων που αντικαθιστούν τα παλιά και δαπανηρά ενεργειακά φωτιστικά σώματα.

Με την παρέμβαση αυτή αναμένεται να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό ο φωτισμός του κλειστού γυμναστηρίου και παράλληλα να εξοικονομηθούν πολλά χρήματα από την μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας των νέων φωτιστικών τύπου led.

Η τοποθέτηση των φωτιστικών έχει πραγματοποιηθεί και μέχρι το Σάββατο (26/11) οπότε αναμένεται και η φιλοξενία του τελικού αγώνα Super Cup Μπάσκετ με Αμαξίδιο, θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες σύνδεσής τους. Σύμφωνα με τα όσα μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης στο DRT915.GR, κ. Κούρος, βάσει της σχετικής μελέτης, το συγκεκριμένος Τύπος φωτιστικών, είναι ειδικών προδιαγραφών που επιτρέπει την δημιουργία ιδανικών συνθηκών για την κάλυψη αγώνων.

Εκτός από το ΔΑΚ Τρίπολης, ανάλογες παρεμβάσεις αναμένεται να γίνουν σε επίπεδο φωτισμού το προσεχές διάστημα και στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης.