«Καλές τουφεκιές» – Ο Σκοπευτικός Τρίπολης έκοψε την πίτα του για το 2016!

http://www.kalimera-arkadia.gr/athlitika/item/47962-kales-toufekies-o-skopeftikos-tripolis-ekopse-tin-pita-tou-gia-to-2016-vd.html
DSC_0003_800x532DSC_0021_800x532DSC_0031_800x532DSC_0004_800x532
Την πίτα για το νέο έτος έκοψε το Σάββατο ο Σκοπευτικός Όμιλος Τρίπολης.
Ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Τρίπολης Βασίλης Κανελλόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε «καλή σκοπευτική χρονιά» και «με λίγα προβλήματα».

Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Ρουμελιώτης ευχήθηκε «καλές τουφεκιές», ενώ υπογράμμισε ότι «όλοι οι σκοπευτές είναι κυνηγοί και όλοι οι κυνηγοί είναι σκοπευτές». Ο κ. Ρουμελιώτης ευχαρίστησε τον Σκοπευτικό Όμιλο που κατάφεραν να διατηρήσουν ανοιχτό το σκοπευτήριο, επισημαίνοντας ότι πέρυσι από τα 15 σκοπευτήρια της Ελλάδας, το μοναδικό που λειτούργησε ήταν αυτό της Τρίπολης! «Αν δεν ήταν ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης και δεν δίναμε μαζί μάχη, δεν θα λειτουργούσε αυτό το σκοπευτήριο».

Για να προσθέσει οκ. Ρουμελιώτης ότι στο σκοπευτήριο δεν είναι όλα καλά και ότι χρειάζεται να βελτιωθεί ο περιβάλλοντας χώρος και να υπάρξουν κι άλλες παρεμβάσεις.

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής είπε ότι ο Σκοπευτικός έχει έναν δραστήριο Πρόεδρο και ο Δήμος μέσα στα όρια των οικονομικών δυνατοτήτων του προσπαθεί να προχωρά σε βελτιωτικές κινήσεις για το σκοπευτήριο. Για το 2016, είπε ότι προτεραιότητα είναι η περίφραξη του χώρου.

Στο τέλος, ο Πρόεδρος του Ομίλου είπε ότι για ην εκδήλωση αυτή οργάνωσε ο ταμίας Βασίλης Νικολόπουλος, που χωρίς αυτόν δεν θα είχε γίνει τίποτα.– Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/athlitika/item/47962-kales-toufekies-o-skopeftikos-tripolis-ekopse-tin-pita-tou-gia-to-2016-vd.html